Σελίδες

29/11/08

BIOS



Κ
άποιοι λαβύρινθοι αποτελούν ερμηνευμένο γρίφο, κάποια σταυροδρόμια σε αφήνουν δίβουλο για στιγμές, κάποιες αποφάσεις σε κάνουν να σκέφτεσαι ενώ περπατάς αμέριμνος και κάποιοι εγωισμοί ορθώνονται και γίνονται αξεπέραστοι. Η ερώτηση δεν είναι αν τα έχουμε βιώσει αυτά, αλλά τι έχουμε να θυμόμαστε από την κάθε περίπτωση ..

Κάποτε, μικρός σαν μεγάλωνα θα γινόμουνα θεριό, πιο δυνατός από την Ηρακλή, πιο πλούσιος από τον Μίδα και πιο γοητευτικός και από τον Απόλλωνα τον ίδιο. Τώρα που μεγάλωσα, ζηλεύω τον Τέσλα που δοκίμαζε να κατασκευάσει την μηχανή του χρόνου, το είχε το όνειρο αλλά δεν ήξερε τον τρόπο. Τώρα πλέον γνωρίζουμε κατά προσέγγιση τον τρόπο, αλλά δεν έχουμε πια όνειρα... μόνο την ανάγκη για επιβεβαίωση του εγώ μας, μια ανίκητη και βουλιμική σαύρα που τρέφεται από τις μύχιες σκέψεις μας.

Γδύνομαι τώρα εδώ μπροστά σας, θέλω να σας κάνω να αισθανθείτε την ντροπή της σκέψης σας, να νιώσετε άσχημα που θα σκεφτείτε τόσο κακά πράγματα για μένα, θέλω να σας δω να μετανιώνετε για την σοβαροφάνεια σας, στο κάτω-κάτω ένα κορμί θα δείτε τίποτα παραπάνω, την σκέψη μου δεν θα την γυμνώσω μπροστά σας, αυτό θα ήταν πολύ τολμηρό για μένα, βλέπετε ..ντρέπομαι και θα αισθανόμουν άσχημα αν με διαβάζατε..








6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θυμήθηκα το Prestige και κάποια άλλα με λιγότερο ...prestige.
Καλημέρα :)

Φαίδρα Φις είπε...

ίσως το καλύτερό σου από τα αναγνωσμένα...
κάθε παράγραφος
ουσία!
πόση αλήθεια στη μεσαία...

μου άρεσε υπερθετικά!

καλημέρα
φιλιά

nkarakasis είπε...

fog: To prestige ? ωραίος συνειρμός, δεν λέω!! καλή σου ημέρα και σε εσένα ..

nkarakasis είπε...

Φαίδρα, σου άρεσε ε; μια ανάσα ήταν αυτά πριν κοιμηθώ χθες το βράδυ 3.50 την νύχτα, απλά την διατύπωσα ..
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι να μήν σκεφτείς ποτέ να συναντήσεις τον Τέσλα, να ανταλλάξετε απόψεις για την μηχανή του χρόνου. Να είσαι και να μείνεις ερωτευμένη με το τώρα...

Καλή σου μέρα,

nkarakasis είπε...

fog, τον τίτλο τον έπιασες ε; τι geek woman είσαι;

Unknown είπε...

Για το μέσα σου δεν πρέπει να ντρέπεσαι.
Σκέψου απλά οτι το εξωτερικό σου, το κληρονόμησες απο τούς γονείς σου. Δεν το ζήτησες και δεν χρειάζεται να το αλλάξεις γιατί ειναι πανέμορφο. Τον μέσα άνθρωπο τον έφτιαξες μόνος σου. Σιγουρα ο καθέναςς ξέρει τι και πόσα πρέπει να περάσει κανείς για να φτιάξει τον εσωτερικό του κόσμο, του οποίου απόρροια ειναι και οι σκέψεις του.Και οι σκέψεις σου ειναι ωραίες και έχουν φανεί αλλα και θα φανούν στο μέλλον χρήσιμες για πολλούς.
Μήν νοιώθεις άσκημα. Κι' αν καμιά φορά νομίζεις οτι δεν ταιριάζεις στο περιβάλλον σου, σκέψου μήπως αυτό φταίει που δεν μπορεί να σε φτάσει!