Σελίδες

30/8/09



Με την πρώτη μυρουδιά του Σεπτέμβρη επέστρεψα. Φέτος είχα τεράστια ανάγκη να "αδειάσω" μέσα μου. Κάποιες στιγμές τα κατάφερα, κάποιες πάλι όχι.
Δεν πρέπει να παραπονιέμαι, φέτος πήγα αρκετές διακοπές. Αλλά δεν έχω ακόμα την δύναμη να γράψω, θα έλεγε κανείς ότι ένα από τα πράγματα που σταθήκανε σαν μπουκιά στον λαιμό μου. Απλά δεν κατεβαίνει ή ακόμα καλύτερα κατεβαίνει δύσκολα..
Σαν να γύρισα μέσα στις φασαρίες, μέσα στον θόρυβο.
Πόσο θα ήθελα να μείνω εκεί..
Σας εύχομαι να μείνετε μόνιμα σε μια παραλία ή σε ένα βουνό. Όπως προτιμάτε, μα πάνω από όλα η επιστροφή σας να είναι γεμάτη χαρά.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι ο ποιητης χρειαζοταν διακοπες,απλα πρεπει να αφησει λιγακι το χρονο να τον προσαρμοσει στην πραγματικοτητα..,την αποκαλω ετσι,γιατι ανεξαρτητα απ την ποιοτητα των συναισθηματων που ενιωθα κατα τη διαρκεια των διακοπων μου,τις αντιμετωπιζω σαν ονειρο,σαν μην αποτελουσαν κομματι της ζωης μου..ετσι χρησιμοποιω τη δικη μου αντιμετωπιση αυθαιρετα για να χαρακτηρισω και τη δικη σου καθημερινοτητα..
Παντως εγω μια χαρα βρηκα την αναρτηση,με τη γνωστη περιγραφικη σου ιδιαιτεροτητα..,θα λυθει σιγα σιγα αυτο που αισθανεσαι..
Κι εγω βρισκομαι σε πολυ περιεργη κατασταση..,νιωθω φοβισμενη,πρωτη φορα συνειδητοποιω τοσο εντονα,ποσο ανασταλτικος παραγοντας ειναι η ελλειψη πιστης στον εαυτο σου.
Να σαι καλα Νικο μου..

fog είπε...

Είναι καλό να υπάρχουν επιστροφές σημαίνει ότι υπήρξε ταξίδι.

Ούτε σε μένα βγήκε ακόμα διάθεση να γράψω... ποιός ξέρει...

Καλώς ήρθες και με το καλό να φύγεις ξανά :)

nkarakasis είπε...

Ελπίδα χάρηκα που σε βρήκα. Ξέρεις να ξεμπλέκεις τον μίτο .. Όσο για το θέμα πίστης πρέπει να ξέρεις ότι η πίστη είναι η θέληση. Τελικά ότι θέλουμε πολύ το πιστεύουμε ή ακόμα καλύτερα, η θέληση είναι μια μικρή πίστη. Και ο στόχος θρησκεία.
Μάλλον μας χρειάζεται κάτι δυνατό (καλό) να μας συμβεί..

Ειρήνη καλώς σε βρήκα, ω ναι πίνω στο επόμενο ταξίδι...

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβες αμεσως οτι η ανασφαλεια αναστελλει τους στοχους μου..!Παντα πιστευα οτι δεν εχω δυνατη θεληση,τωρα νομιζω πως φοβαμαι να πιστεψω..,πως παρα την επιφανειακη τολμη στα αφρωδη,μαλλον ζητηματα,δειλιαζω..Δεν ξερω..,αισθανομαι πως δεν εχω πατημα,δεν εχω κινητρο για να μου δειξω εμπιστοσυνη..
Σ ευχαριστω..

Νimertis είπε...

καλώς ήρθες φίλε Νίκο... εύχομαι ένα συναρπαστικό φθινόπωρο... καλή έμπνευση!

pavlina είπε...

Καλωσόρισες Νικόλα μου!!! Καλό φθινόπωρο να έχεις και από εμένα…

nkarakasis είπε...

Καλό φθινόπωρο nimertis και σε εσένα, γύρισα σε φασαρίες μάλλον. αλλά δεν βαριέσαι... κάτι θα γίνει και με την έμπνευση..

Παυλίνα μου, πολύ χάρηκα που σε διαβάζω και πάλι κοντά μου.

Ελπίδα, αν ποτέ χρειαστείς κάτι, έχω και email kai facebook. Είσαι στην φάση του αποπροσανατολισμού σου, κάτι σε πυξίδα που γυρνάει γύρω-γύρω. Καταλαβαίνω.

Ανώνυμος είπε...

Σ ευχαριστω παρα πολυ..Με ανακουφιζει η προσφορα σου,αισθανομαι πως θα την εκμεταλευτω συντομα..να σαι καλα..

Birdby είπε...

kalos ithes...