27/3/09

3 σχόλια:

Μιχάλης Ρ. είπε...

Θα προσπαθήσω να σε διασκεδάζω όσο κρατά η…κρίση:
Μία γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δυό σακκούλες σκουπιδιών, μιά σε κάθε χέρι. Μια από αυτές έχει μια τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγά-σιγά από το ελαφρό αεράκι. Ένας αστυφύλακας το προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς λέγοντας.
- Γιαγιά, σου έπεσε ένα χαρτονόμισμα απο τη σακκούλα.
Η γριά σταματάει και λέει.
- Φτου σου, ήταν τρύπια. Ας τρέξω προς τα πίσω μήπως μπορέσω να μαζέψω μερικά.
- Εεεεπ, που πας; Που βρήκες τόσα λεφτά; Δεν πιστεύω να τα έκλεψες;
- Όχι, όχι να σου εξηγήσω. Το σπίτι μου και ο κήπος μου είναι ακριβώς δίπλα από το πάρκινγκ του γηπέδου και όταν έχει αγώνα, έρχονται πολλοί και κατουράνε τα λουλούδια μου. Έτσι και εγώ πηγαίνω πίσω από τα λουλούδια με το ψαλίδι του κλαδέματος και όταν κάποιος τη βγάζει για κατούρημα του λέω: ή δίνεις 20 ευρώ ή στην έκοψα!
- Χα, χα πολύ έξυπνο γιαγιά, λέει το όργανο της τάξης. Πολύ καλά τους κάνεις. Αντε να πας στο καλό. Α! και τι έχεις στην άλλη σακκούλα;
- Ε, δεν πληρώνουν και όλοι

nkarakasis είπε...

χα χα ! ποιο γήπεδο είπες ?
Μπράβο Μιχάλη..

Μιχάλης Ρ. είπε...

Στη Τούμπα που αλλού, εκεί που ο πόνος και ο καημός της προσφυγιάς έγινε τζάμπα μαγκιά αλητεία και αγένεια. Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ αρρώστησε την πόλη ή η πόλη τον ΠΑΟΚ, όποιος και να το ξεκίνησε, όλοι «καμαρώνουν» τον Ψωμιάδη και τη συμμορία των πατριωτών της πλάκας.