Σελίδες

1/1/09

2009


December 31st, 2008 by colorcubic

Δρασκελίζοντας το ρυάκι του γέρου χρόνου και ανταμώνοντας την αύρα του καινούργιου, σκέψεις μύχιες σε αναστατώνουν, σε νευρώνουν, σε κάνουν να σκέφτεσαι πονηρεμένος.

Θα είναι άραγε η τρυφερότης ίδια, θα είναι η αίσθησης του νέου απαλή; Θα είναι άραγε τα άνθη φρέσκα και ευωδιαστά σαν τα γνώριμα;

Άγνωστα τα καινούργια ερείσματα που είναι να ‘ρθουνε, άγνωστα τα νέα σκιρτήματα και οι εκπλήξεις και αυτό σε μαζεύει σε γλυκιά φαντασίωση σε κάνει να αναριγείς και να ελπίζεις.

Δεν ήταν ο παλαιός ο χρόνος πανάγιος, το κάθε άλλο, σκληρός και αδυσώπητος με τις σκέψεις σου, βίαιος με τα συναισθήματα σου, μα σαν καταλαγιάσει ο καπνός, τούτο σκαρφαλώνει στον νου : είμαι ακόμα στις επάλξεις και ο κάμπος απέναντι φαντάζει υπέροχος, μυστήριος, μακρινός και απέραντος.
Είναι μια σκέψη θετική που μου ηρεμεί τα σωθικά και για τούτο την ενστερνίζομαι ..

Καλώς ήρθες νέε χρόνε, σε προκαλώ να δείξεις την καλοσύνη μέσα σου, να χαμογελάσεις στους πεινασμένους, να σκύψεις και να δεις τους ατυχείς. Και τούτα τα προβλήματα τα μύρια που μας περικυκλώνουν, κάνε τα απλά, ξεσκαρτάρισε από μέσα τους τα σάπια, δώσε πνοή στα σημαντικά, πλούτισε την αγάπη γύρω μας..

Και μένα άσε με στην ευτυχία μου, αυτήν την απλή, σπίτι-δουλειά-οικογένεια, μην μου την ανακατέψεις, αυτό το τελευταίο στο ζητάω για χάρη...


Καλή χρονιά σε όλους,



4 σχόλια:

fog είπε...

Καλή χρονιά, ήρεμη, ευτυχισμένη, με υγεία και χωρίς άσχημα ανακατέματα :)

nkarakasis είπε...

συν εύχομαι ..!

pavlina είπε...

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!!!
Και να συνεχίσεις να μας μαγεύεις με τα όμορφα λόγεια και σκέψεις σου!!!

nkarakasis είπε...

Παυλίνα!
δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αγαπάω αυτό το όνομα...
Σε ευχαριστώ αλλά υπερβάλλεις, ακούς απλώς αυτά που θες να ακούσεις και αυτό σε κάνει σημαντική.