Σελίδες

11/5/10

Ξεκίνησε...

Το βιβλιο μου Βασιλιάς ΙΚΕΛΟΣ ξεκίνησε να κυκλοφορεί. Σύντομα πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά...

7 σχόλια:

Alex είπε...

να πάνε όλα κατ'ευχήν εύχομαι!

nkarakasis είπε...

Σε ευχαριστω, αλεξ..

meril είπε...

Καιρός ήτανε ν' αρχίσει να πετά....
Να το φχαριστηθείς το πέταγμα εύχομαι....

fotini είπε...

να ευχηθω καθε επιτυχία!
πανω, κατω , δεξια και αριστερα, οπου σταθει και οπου βρεθει το βιβλιο σου!!

nkarakasis είπε...

meril, καιρός ήταν..

forini, ευχαριστώ..!

ilianna είπε...

Νίκο μου καιρό είχα να σε επισκεφθώ - πολλούς μήνες δηλαδή ... από ότι βλέπω όμως το γαϊτανάκι των αισθήσεων και των σκέψεων συνεχίζεται στο καταφύγιό σου και ο χορός καλά κρατεί..αφού μπήκα όμως σήμερα σκέφτηκα να σε συγχαρώ και εγώ για το εγχείρημα σου..το βιβλίο σου, το δημιούργημά σου, το κομμάτι της ψυχής σου που καταθέτεις στους αναγνώστες(ελπίζω να το σκέφτηκες καλά αυτό που έκανες..αστειεύομαι φυσικά...)
Σου εύχομαι ,λοιπόν, να είναι καλοτάξιδο και να πουλήσει τρελά όχι για τα λεφτά μα γιατί μπορώ να καταλάβω την ανάγκη του συγγραφέα να "ακουστούν" αυτά που έχει να "πει"...και ξέρω πως έχεις να πεις πολλά και σημαντικά..
και
Ελπίζω να συνεχίσεις αυτό τον αγώνα στο να κατακτήσεις την κορυφή και το ψηλότερο σκαλοπάτι της προσωπικής σου επιτυχίας με εργαλεία σου την ίδια πυγμή και αξιοπρέπεια που καταδεικνύεις μέχρι και σήμερα - γιατί πραγματικά αξίζει σε σένα και σε όλους τους ανθρώπους που έχουν αξίες, αρχές, ιδανικά μα κυρίως που δεν σταματούν να ονειροπολούν και να ελπίζουν...
Θα τα ξαναπούμε ελπίζω σύντομα...
Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια!
Κρατά γερά...

nkarakasis είπε...

Iliana, τώρα είδα το μήνυμα σου. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτά που μου γράφεις. Ελπίζω να βρω χώρο να υπάρξω και να ακουστώ, όπως το λες..
Να 'σαι καλά..